Leverfläckar Och Vårtor

Leverfläckar och vårtor kan vara missprydande och sitta på olämpliga ställen. Vi erbjuder borttagning av leverfläckar och även vårtor. Om du är osäker på dina leverfläckar så bör du kontakta din vårdcentral för en yrkesmässig bedömning och vi drar av 100 Kr för ditt utlägg av patientavgiften från kostnaden vid borttagningen.

Efter behandlingen bildas en sårskorpa ihop med leverfläcken och efter cirka 10-14 dagar ramlar sårskorpan bort tillsammans med leverfläcken. Kvar blir en hudskär fläck där den suttit. Läkningsprocessen är högst individuell.

Leverfläcken eller vårtan som skall tas bort prepareras vanligtvis med EMLA bedövningssalva 15-30 minuter före behandlingen.

Kostnaden för behandling av en första leverfläck är 800 Kr och därefter 700 Kr för ytterligare fyra stycken leverfläckar. Därefter enligt överenskommet offerterbjudande beroende på storlekar och antal.

Behandling av en rygg där ett antal leverfläckar av varierande storlek har avlägsnats, efter att läkare på vårdcentralen bedömt leverfläckarna. En andra behandling återstår för att komplettera borttagning av ett antal mindre märken. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

google7d447ad677c88a5b.html